dinsdag 13 april 2010

Volksfaden
Voor diegene die dol zijn op stoffen. En dan bedoel ik textiel en niet het huishoudelijke stoffen. Neem eens een kijkje op de site van Volksfaden. Je vindt er de mooiste stoffen. Alexander Henry, Michael Miller, Robert Kaufman en David Walker zijn mijn favorieten. De site op zich is al de moeite waardt om te bekijken. Mooie ouderwetse foto's zijn 'ingekleurd' met printstofjes. Ook kan je er knopen, linten, patronen en magazines kopen en dit alles is on-line te bestellen.

2 opmerkingen:

 1. Oeh, wat leuk weer!
  Bedankt trouwens voor je tip, 'k ga proberen. Valt me mee van mezelf dat ik in de zijbalk al wél links kan plaatsen... wist idd nog niet hoe ik dat in een bericht moest doen.
  Ik bezoek (en volg) veel blogs van anderen, ik zie ook zóveel leuks!
  Maar heb ook spontaan volgers gekregen, nóg leuker :) die ik dan vervolgens ook weer ga volgen, het is toch meestal wel wat in m'n straatje past qua stijl.
  Ik ben al behoorlijk verslaafd aan bloggen, had ik niet verwacht nadat ik in het begin nogal chago werd toen niks me lukte op de site.
  En moet je me nu eens zien; ben hele dagen aan het lezen lezen lezen.... en ondertussen naai ik eens wat inelkaar :p
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke site! mijn favoriet is www.frautulpe.de en helemaal geweldig is het om als je eens in berlijn bent de winkel te bezoeken:-)

  BeantwoordenVerwijderen